maanantai 7. joulukuuta 2015

Kuva tunnissa 5.12.2015

Klo 9-10
Nousin ylös, söin aamupalaa ja lähdin koirien kanssa aamukäppäilylle. Aurinko paistoi kivasti, mikä sitten illemmalla olikin taas muisto vain.


Klo 10-11
Lähdin suuntaamaan kohti Vesalaa, koska olin luvannut käydä ulkoiluttamassa tutun koirat päivällä. 


Klo 11-12
Keskustassa hyppäsin metroon ja kulutin metromatkan lukemalla kirjaa. Ohessa kirjanmerkki.Klo 12-13
Perillä Vesalassa koirat pääsivät tarpeilleen ja jäin hetkeksi vielä juttelemaan niille. Jätin samalla joululahjan pöydälle ja otin mulle sinne jätetyn lahjakassin mukaan.


Klo 13-14
Kotimatkalla poikkesin Alkossa ostamassa punkkua ja S:ssä ostamassa sipsuja iltaa varten.


Klo 14-15
Kiiruhdin kotiin kaivamaan tän lipaston rojun alta esiin, koska ostaja tuli hakemaan sitä. Kannettiin se kaksistaan ulos ja saatiin jopa mahtumaan autoonkin. Operaation jälkeen vein koirat pihalle.


Klo 15-16
Eve ja Antti tulivat käymään, koska Antti halusi korviin reijät. Istuskeltiin hetki ja Antti leikki Brian kanssa ja Eve lääppi Robinia.


Klo 16-17
Keiteltiin lävistysneulaa ja korviksia hetki ennen neulomista. Tuli hienot reijät! Even ja Antin lähdettyä meillä ravasi vielä vähän lisää porukkaa, joten unohdin ottaa kuvan seuraavalta tunnilta. Juotiin kuitenkin viiniä ja syötiin sipsuja.


Klo 19-20
Lähdettiin tän murusen kanssa kohti Sörnäistä ja tupareita.


Klo 20-21
Oltiin vielä matkalla ratikassa. Kutsu oli "kuuden jälkeen", joten oltiin juuri sopivasti akateeminen 2 tuntia myöhässä.


Klo 21-22
Syötiin piirakkaa ja juotiin viiniä tälläisistä hienoista viiksikupeista.


Klo jotain.
Unohdin kuvata kymmenen jälkeen mutta löysin puhelimesta tälläisen kuvan, jonka ottamisesta mulla ei ole mitään muistikuvaa. Kyseessä kuitenkin ilmeisesti jatkot meillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti