maanantai 16. marraskuuta 2015

Kuva tunnissa 15.11.2015

Klo 9-10
Kampesin itseni ylös sängystä hyvin nukutun yön jälkeen.


Klo 10-11
Vein Brian aamupissalle, kävin pesulla ja väsäsin aamupalaksi leipää, jogurttia ja teetä, kun kahvi oli finito.


Klo 11-12
Avasin kylppärin allaskaapin ja kävin läpi hoitotarvikearsenaalin. Jos joku aikoo loukkaantua pahasti, niin mun kämppä on luultavasti oiva paikka siihen. 


Klo 12-13
Pakkailin kylppärin kamppeita muuttolaatikkoon. Kyllästyin pakkaamiseen aika nopeasti, ja päätin lähteä kauppaan ostamaan siivoustarvikkeita ja koiranruokaa.


Klo 13-14
Tiputin Brian porukoille ja jatkoin matkaa Jumboon. Jengiä oli kuin pipoa ja joululaulut raikas. Kiersin kenkäkaupat etsiessäni täydellisiä korkokenkiä, mutta en löytänyt yksiäkään edes semisti varteenotettavia. Luonnollisesti en myöskään saanut koiranruokaa, koska kuten olen erittäin hyvin tietoinen, Jumbon Faunatar ei myy meidän käyttämää merkkiä. Silti optimistisena ihmisenä kävin toteamassa tämän faktan jälleen kerran.


Klo 14-15
Siivoustarvikeostosten jälkeen ajoin takaisin porukoille ihan vain todetakseni, että kukaan ei olekaan enää kotona ja ovi on lukossa. Päätin ajaa vielä Myyrmanniin Faunattareen. No, ylläripylläri, se ei olekaan sunnuntaisin auki.


Klo 15-16
Palauduin vihdoin takaisin porukoille. Isä kokkasi ruokaa samalla, kun meidän Pariisissa ja Lontoossa asuva tuttu tuli yöpymään sinne maanantaista kotiinpaluulentoaan varten. 


Klo 16-17
Odoteltiin kahvin tippumista ja naureskeltiin koirien painille. Kahvin jälkeen rupateltiin vielä hetki ennen kotiin lähtöä. 


Klo 17-18
Kotona perehdyin somen jännittävään maailmaan samalla, kun odottelin Ellaa saapuvaksi Robinin kanssa.


Klo 18-19
EllaBella pärähti tänne pahvilaatikkohelvetin keskelle Robinin kanssa. Jätin Robinin kotiin nukkumaan ja lähdin Brian kanssa kaatosadetta uhmaten lenkille. 


Klo 19-20
Käveltiin lenkkiseuran kanssa reilu 8 km reitti Vermon, Perkkaan ja Tarvaspään kautta Munkkiniemeen.


Klo 20-21
Tarvotaan edelleenkin Munkkiniemen liepeillä. Sade onneksi lakkasi.


Klo 21-22
Kotona totesin, että ainoat kuivat vaatteet päällä olivat alusvaatteet. Vaatteiden vaihdon jälkeen lysähdin sohvalle. Huomatkaa kuinka pääsin tuikkujen pakkauksessa jopa niin pitkälle, että nostin ensimmäisen tuikun sanomalehden päälle käärimistä varten.


Klo 22-23
Väsäsin vielä iltapalaa ja tein samalla ruokaa töihin maanantaiksi. 


Klo 23-24
Iltapesun kautta nukkumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti